Publications

Business Development Manager | Sales – Brussel/Antwerpen

By 10 June 2021 No Comments

Introduction

Ben jij de commerciële man of vrouw die het succes van Red Carpet IT Services Belgium gaat vergroten? Ben je ondernemend, daadkrachtig en wordt je gedreven door kwaliteit en resultaat? Dan willen we jou graag leren kennen!

Organization

Red Carpet IT Services Belgium is de nieuwste start-up van de Red Carpet groep. Met het hoofdkantoor in Nederland en een kantoor in het Verenigd Koninkrijk, is het nu aan België om een voet aan de grond te krijgen.Als premium IT Service partner leggen we binnen de Red Carpet groep de lat hoog. We bieden optimale diensten door tijdelijk inzetbare expertise op maat evenals hoogwaardige oplossingen van dataverzameling, -verwerking en -beveiliging.

Function

Samen met de zaakvoerder zet je de koers uit. Als Business Development Manager genereer je new business. Nadat je eerst zelf hebt kunnen pionieren, ga je een team opbouwen. Je maakt hierbij efficiënt gebruik van jouw eigen netwerk, maar weet ook nieuwe relaties op te bouwen. Je bent een gewaardeerde gesprekspartner en adviseur voor klanten en collega’s; jij kent de business. Je genereert opdrachten en sluit contracten. Tijdens deze start-up fase regel jij de zaken van A tot Z en zorg je ervoor dat je de perfecte match tot stand kan brengen en de beste IT-professional kunt vinden.

Requirements

Wie zoeken wij?

  • Je beschikt minimaal over een Bachelordiploma en hebt affiniteit met Informatie Technologie
  • Ondernemen, doorzetten, proactief, en zelfstandig werken zijn woorden die je omschrijven. We zijn een jong bedrijf waarbij het ondernemerschap en verantwoordelijkheidszin van elk individu van groot belang is.
  • Je bent gedreven en ambitieus en hebt veel goesting en energie om samen met de zaakvoerder de organisatie verder vorm te geven en te doen groeien.
  • Je kan reeds enkele jaren relevante ervaring voorleggen.
  • Je hebt een generalistisch profiel die ervan houdt om zeer uiteenlopende zaken aan te pakken.
  • Bij voorkeur ben je drietalig Nederland, Frans en Engels.

Offer

Wat bieden wij jou?

Een uitgelezen kans om mee in de start blokken van een ambitieuze startup te staan en mee te groeien met de onderneming. Je ontwikkelt jezelf als proactieve ondernemer binnen het bedrijf en drukt je eigen stempel op de groei van Red Carpet IT Services Belgium.

  • Open communicatie waarbij creatieve inbreng op alle vlakken wordt toegejuicht.
  • Een zelfstandige functie met grote verantwoordelijkheid en veel vrijheid.
  • Een salaris pakket aangepast aan je ervaring en potentieel, aangevuld met diverse extralegale voordelen.

Information

Ben jij ook enthousiast over de gave job en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Jean-Philippe van Aelst op +32 476 45 86 48 of solliciteer via jeanphilippe.vanaelst@redcarpetit.be